Zodiacul chinezesc de joi, 14 noiembrie. Câinele are probleme în dragoste

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce horoscopul chinezesc pentru data de 14 noiembrie. Multe dintre zodii sunt luate prin surprindere de vești, de mesaje, de situaii și chiar de vorbele spuse de unii prieteni. Altele au probleme serioase. Printre aceste zodii se numără și Câinele, care suferă …ca un câine din dragoste.

Așa arată horoscopul chinezesc din data de 14 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Nativul Șobolan are o zi bună, chiar dacă începutul va lăsa de dorit. Va ajunge mai târziu la locul de muncă, însă acesta va face față tuturor îndatoririlor cu brio chiar! Șefii ar putea să-i dea un bonus la salariu.

Bivol

Nativul Bivol are probleme să ajungă la locul de muncă. Se strică mașinăă, pierde autobuzul, planetele parcă se aliniază așa încât să întârzie la locul de muncă, la o întâlnire cu clienții și peste tot pe unde trebuie să ajungă.

Tigru

Tigrul are putere de concentrare mare astăzi, așadar găsește cele mai bune soluții pentru problemele care îi ies în cale.

Iepure

Nativul Iepure vrea să facă o investiție serioasă pe care o gândește de ceva vreme. Trebuie să te consulți cu mai mulți specialiști în domeniu!

Dragon

Dragonul se bucură de recunoștința familiei, astăzi, deoarece reușește să achiziționeze un obiect foarte util pentru toată lumea.

Șarpe

Șarpele umblă pe la instituții, astăzi. Are anse mari de reușită, mai ales dacă au un proces legat de o moștenire sau poate au un termen cu banca cu care se judecă pentru taxele ilegale impuse.

Cal

Nativul Cal își continuă drumul spre succes. Face mici pași mici, dar siguri spre o carieră de succes sau spre o afacere care îi va aduce venituri frumoase.

Capra / Oaie

Totul parcă se prăbușește în jurul tău, însă tu ești acolo să oprești totul. Dă tot ce ai mai bun în tine și încearcă să îndrepți lucrurile cât de bine te pricepi.

Maimuță

Face ce face și cade mereu în picioare. Aceasta este povestea Maimuței, care se repetă și astăzi. Situația va fi una foarte tensionată la locul de muncă, dar Maimuța va reuși să profite de acest lucru.

Cocoș

Se anunță o zi plină de emoții pentru Cocoș. Va primi o veste de departe, care îl va emoționa și mai mult. Pe lângă toate acestea, o vizită a unui prieten pe care nu l-a mai văzut de ceva vreme îl va face pe Cocoș să zâmbească.

Câine

Câinele are probleme în dragoste. Partenerul de viață devine din ce în ce mai neliniștit și parcă nu mai are răbdare să-l asculte înțeleagă și nici măcar să îi asculte scuzele!

Mistreț

Mistrețul face tot ce poate să se odihnească. Chiar li la locul de muncă, va face tot posibilul să se relaxeze, cu orice preț. Colegii știu că mai are astfel de momente, dar s-au obișnuit cu el.

Te-ar mai putea interesa și:

  • Răsturnare de situație: Cine a fost numit secretar general în Guvern! Este știrea zilei
  • Sărbătoare mare mâine și lăsata secului! Mulți români își serbează ziua de nume!
  • Făcea curat în fabrică atunci când a văzut în magazie un televizor vechi de 30 de ani și i s-a părut că e ceva ascuns în el. Când l-a desfăcut s-a dus la director și… Uite ce a găsit în el
  • Rocsana Marcu, imagini fără rușine pe Instagram! Pozează în costume de baie minuscule și în lenjerie intimă sexy! FOTO
  • Lia Olguța Vasilescu tună și fulgeră: Ludovic cel mic, șeful unui Guvern de maneliști
  • Cea mai mare plăcere a lui Orban, de când e premier. E vorba de o femeie-politician
  • Un medic a dezvăluit câtă carne trebuie să mănânci pe zi! Ce spune despre salam și crenvurști
  • Nu le-au încăput banii în valize! 3 români au luat la pariuri 270.000 de euro din biletele puse pentru distracție!
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More