Ziua în care Donald Trump i-a amuțit pe toți. Gest de sfidare la adresa Angelei Merkel / VIDEO

0 48

Donald Trump, preşedintele SUA, nu a auzit ori a părut să ignore solicitarea unui fotoreporter şi întrebarea cancelarului german, Angela Merkel, de a da mâna pentru o fotografie oficială în Biroul Oval de la Casa Albă, relatează publicaţiile Bild şi Focus.

Donald Trump a întâmpinat-o vineri pe Angela Merkel în faţa Casei Albe, moment în care a dat mâna cu liderul german.

Însă ulterior, în Biroul Oval de la Casa Albă, Donald Trump nu a auzit ori a părut să ignore solicitările de a da mâna pentru o fotografie oficială cu liderul de la Berlin, potrivit Mediafax.

În momentul invitării fotoreporterilor în Biroul Oval, la 15 minute de la începerea întrevederii cu Angela Merkel, Donald Trump a spus: „Să trimiteţi o poză frumoasă în Germania!”

Unul dintre fotoreporteri i-a invitat pe cei doi lideri să dea mâna pentru o fotografie oficială. Auzind solicitarea, Angela Merkel i-a spus liderului american în limba engleză: „Dăm mâna?” (pentru o fotografie – n.red.). Însă Donald Trump nu a avut nicio reacţie, fixând privirea în faţă, părând să arate că nu a auzit solicitarea cancelarului german, care a zâmbit protocolar, notează revista Bild.

Recomandari