Zeci de protestatari scosi cu targa din multime dupa interventia trupelor. Jandarmeria minte la Antena 3 ca au fost raniti de alti protestatari

0 49

Mai multi protestatari scosi cu targa din multime dupa ce jandarmii au folosit gaze lacrimogene. Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat la Amtena 3 ca mai multi protestatari au fost raniti de alti protestatari care au aruncat cu obiecte.

Pentru a elibera Bulevardul Aviatorilor (zona din fata Guvernului), jandarmii au folosit gaze lacrimogene, mare parte din protestatarii prezenti in Piata Victoriei fiind afectati de aceste sprayuri, precizeaza Mediafax.

24 de protestatari, prezenti in Piata Victoriei, au avut nevoie de interventia medicilor. De asemenea, jandarmii au fost nevoiti sa foloseasca si gazele lacrimogene, dupa ce protestatarii au aruncat cu obiecte in fortele de ordine.

In urma strapungerii cordonului de jandarmi inspre cladirea Guvernului, de catre o parte din participantii la mitingul anti-guvernamental din Piata Victoriei, fortele de ordine au lansat grenade lacrimogene, mai multi manifestanti avand nevoie de asistenta medicala, vineri 10 august 2018. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Mai multi protestatari au fost scosi cu targa din multime, dupa ce li s-a facut rau, martorii declarand ca gazele lacrimogene folosite de catre jandarmi ar fi cauza. Din cauza acesor sprayuri, unui cameraman al unei televiziuni i s-a facut rau.

Recomandari