Zece ani de iad. Si-a abuzat sexual fiica inca de la varsta de 3 ani pentru ca „o iubea”

0 24

Am trait zece ani de iad, asta le-a spus judecatorilor o tanara care si-a facut curaj si si-a reclamat tatal care a abuzat-o sexual ani in sir.

Abbey are 23 de ani si probabil nu si-ar fi reclamat niciodata tatal daca nu ar fi vazut cum barbatul incerca sa profite de inocenta unei alte fetite.

Cand Abbey avea 3 ani, parintii ei s-au despartit. Ea a ramas in grija mamei in timpul saptamanii, iar weekendurile si le petrecea alaturi de tatal ei, Hessing. Barbatul parea un tata extraordinar, grijuluiu, atent si mereu dispus sa ii indeplineasca fetitei orice dorinta. Fie ca voia la locul de joaca, la piscina sau la magazinul de dulciuri, Hessing era acolo pentru a-i indeplini fiicei sale dorintele.

Nimeni nu s-a gandit vreodata la ceea ce se intampla in momentul in care barbatul ajungea acasa impreuna cu fetita.
Odata ajunsi la locuinta barbatului, acesta nu mai tinea cont ca Abbey este fiica sa si ca este doar o fetita inocenta si o folosea pentru a-si satisface nevoile sexuale.

„Tata obisnuia sa ma duca in dormitorul lui. Ma dezbraca si se intindea peste mine. Incepea sa ma sarute”, le-a spus Abbey judecatorilor.
„Initial am crezut ca aceste lucruri sunt normale si ca orice tata le face, dar, odata ce am crescut, am inteles ce inseamna de fapt”, a mai declarat tanara.

Abuzurile sexuale am incetat cand Abbey a implinit 13 ani si nu a avut niciodata curaj sa povesteasca cuiva prin ce a trecut.
Recent, cand a vazut cum tatal ei mangaie intr-un mod indecent o fetita de cativa anisori, tanara a stiut ca trebuie sa ia masuri. Ea i-a povestit totul mamei ei si impreuna au mers la politie.
Hessing (57 de ani) a fost condamnat la inchisoare, relateaza The Sun. 

Recomandari