A vrut să plătească prostituate cu lire trase la xerox. Pățania unui tânăr din Dâmboviţa

0

Un tânăr din localitatea Valea Mare a fost reţinut de poliţişti, după ce a oferit bancnote false de 50 de lire unor femei pentru a întreţine relaţii sexuale cu el, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul este acuzat că ar fi făcut copii xerox după bancnote de 50 de lire, cu care ar fi încercat să plătească o prostituată la ale cărei servicii apelase, relatează mditv.ro.

“La data de 06 februarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sprijiniţi de efective de la Poliţia Oraşului Găeşti, au reţinut pentru 24 de ore un tânăr din Valea Mare, bănuit de comiterea infracţiunilor de falsificare de monede şi punere în circulaţie de valori falsificate”, se arată în comunicat, relatează Agerpres.

În sarcina bănuitului s-a reţinut că, în cursul zilei de 6 februarie, ar fi oferit unor femei două bancnote false, de 50 de lire, pentru a întreţine relaţii sexuale cu el. Ulterior, acesta a fost depistat pe raza localităţii Găeşti, deţinând asupra sa alte trei bancnote, susceptibile a fi contrafăcute.

Conform IPJ Dâmboviţa, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că bancnotele ar fi fost falsificate de un bărbat din Găeşti.

Loading...

Comments
Loading...