Vrei sa fii din nou plin de viata? Dalai Lama iti ofera 10 solutii inteligente

0 75

Rutina sau lipsa de curaj te pot macina pe interior şi să te transforme la exterior. Pentru problemele din prezent ale oamenilor, Dalai Lama a formulat o serie de soluţii pentru a ne recăpăta energia.

Te simţi epuizat în mod constant şi nu înţelegi ce se întâmplă cu tine? Motivul ar putea sta în menţinerea unor obiceiuri care ne seacă de energie şi de care nu ştim cum să scăpăm. Soluţia este simplă: trebuie să ai voinţa de a depăşi ce te macină. Astfel, „Bright Side“ arată care sunt cele zece lucruri care îţi fură energia şi ce soluţii ar putea să fie pentru fiecare, conform sfaturilor date de Dalai Lama.

Respectă-ţi promisiunile

Nu face promisiuni pe care nu le poţi păstra. În încercarea de a fi drăguţ vei ajunge ca lumea să te privească cu alţi ochi. Aşa că, dacă faci o promisiune ţine-te de ea.

Stai departe de oamenii toxici

De multe ori, din dorinţa de a ajuta oamenii, ajungem să primim plângeri şi energii negative de la alţii. Înconjoară-te de oameni pozitivi şi evită-i pe cei pe care îi consideri toxici.

Plăteşte-ţi facturile la timp

„Nu datora nimic nimănui“, ar trebui să fie un motto al vieţii tale. Plăteşte-ţi datoriile la timp. Tratează-i pe ceilalţi aşa cum ţi-ai dori să fii tratat.

Învaţă să ierţi

Dacă alegem să trăim fără a ierta, atunci alegem să suferim. În loc să te otrăveşti cu ură alege să ierţi şi să treci mai departe, indiferent dacă cineva îţi merită sau nu iertarea. Fă asta ca să fii în pace cu tine. O să simţi că ţi s-a luat o greutate de pe umeri.

Concentrează-te pe ceea ce îţi place să faci

Uneori trebuie să facem lucruri care nu ne plac, dar, în acest caz, încearcă să rezolvi sarcinile impuse după care să te concentrezi pe ceea ce îţi place să faci.

Fiecare scop la timpul lui

E timp să te odihneşti şi timp pentru a acţiona. Ambele sunt importante şi necesare în viaţă. Nu uita asta.

Nu face dezordine şi fă ceva nou

Dacă vrei ca viaţa ta să fie în ordine, atunci pune-ţi hainele în ordine. Începe prin a reamenaja dormitorul sau lucrurile din dulap. Casa ta este o reflectare a energiei pe care o ai, iar dezordinea blochează fluxul normal al energiei. Aşa că dacă vrei să ai mintea limpede începe prin a aranja lucrurile din spaţiul personal.

Înfruntă belelele

Nu te ascunde de confruntări, dacă ceva te deranjează exprimă-ţi opinia şi nu ţine în tine. Nu aştepta ca soluţia să pice din ceruri. De cele mai multe ori e chiar în jurul tău, trebuie doar să fii atent.

Nu îţi neglija sănătatea

Nici măcar cea mai strălucită minte nu poate să funcţioneze fără o sănătatea de fier. Cei care au grijă atât de sănătatea fizică, dar şi de cea psihică sunt cei mai fericiţi. Petrece suficient timp având grijă de corpul tău.

Lasa viaţa să aibă un curs normal

Eşti parte din tot, iar totul e parte din tine. Nu te mai lupta cu viaţa, accept-o aşa cum e şi lasă-te purtat de val. Adu-ţi aminte că tu eşti cel care mânuieşte barca.

Recomandari