Vrei asta? Paula Rusu: România fara UE. Românii care muncesc in străinătate perioade limitate nu vor mai putea sa o facă: șoferi, agricultori, bone, etc, ca ceilalți nu mai vin înapoi. Dreptul asta face parte din acordul intre statele membre UE.

0 3

Pe 26 mai au loc alegeri europarlamentare. Românii sunt chemați să aleagă ieșirea din Europa (PSD/ALDE) sau rămânerea în Europa (Alianța USR PLUS/ PNL/ Pro România). Modificările la Legile Justiției prin Ordonanțe de Urgență pot scoate România din Europa. Ce alegi?

Paula Rusu: „Romania fara UE.

– nu mai plecam din Romania decat cu viza. Vacanta in Grecia, viza. Nisipurile de Aur, viza. Intalnire de afaceri la Viena, viza. City-break la Paris, viza. Fotbal la Munchen, viza. O sa fie distractiv.

Vrei asta? Paula Rusu: „România fara UE. Românii care muncesc in străinătate perioade limitate nu vor mai putea sa o facă: șoferi, agricultori, bone, etc, ca ceilalți nu mai vin înapoi. Dreptul asta face parte din acordul intre statele membre UE. Nu ne mai trebuie, un fleac.  Nu mai plecam din România decât cu viza. Vacanta in Grecia, viza. Nisipurile de Aur, viza. Intalnire …” 1

– romanii care muncesc in străinătate perioade limitate nu vor mai putea sa o facă: șoferi, agricultori, bone, etc, ca ceilalți nu mai vin înapoi. Dreptul asta face parte din acordul intre statele membre UE. Nu ne mai trebuie, un fleac.

– mancarea va deveni mai scumpa. Noi importam buna parte din ce mancam fiindca nu suntem capabili sa producem pentru nevoile noastre. Nu mai importam din UE, importam de la rusi. O sa fie bine.

– portul Constanta va deveni port rusesc sau, daca investitia-i mare, il facem chinezesc, e trendul mondial. Pe olandezi nu-i vrem nici in ruptul capului la Constanta ca sunt incapatanati, au experienta navala uriasa si nu dau spaga politicienilor romani. Niste anti-romani, olandezii.

– autostrazile nu le mai facem cu bani europeni ca si asa nu ii vrem, le dam la chinezi si ii platim pe ei banii pe care nu ii avem. Dar, lasa, ca o sa le dam autostrada si o sa platim vama chinezului ca sa ne urcam pe autostrada chinezeasca ce duce la Predeal, in Yuani. Ca tot de la un “Iuon” ni se trage.

(…).
– las deschisa lista…”

https://www.facebook.com/paula.rusu.39/posts/10216023655602715

Recomandari