„Vorbesc cu Dumnezeu aproape în fiecare zi. Încerc să îi cer cât mai puțin, pentru că, oricum, El vede și îmi dă”.

0 19

Teo Trandfir este una dintre cele mai iubite prezentatoare din showbizul autohton.

Fire dezinvoltă, mereu gata să spună ce simte, Teo a intrat pe sub pielea românilor cu ușurință.

Într-un interviu pentru Libertatea pentru femei, Teo a vorbit despre fetița ei, despre credință, dar și despre ce nu ar putea să trăiască.

Teo spune că fetița este mare încât ea nu trebuie să-i mai ofere ajutorul în anumite lucruri mărunte.

“Maia este un copil mare. Nu îi mai cumpăr eu caiete ca în clasa I. Maia are regulile ei, legile ei, orele ei, știe câte caiete îi trebuie. Astăzi a mers să își cumpere niște caiete cu spiră din nu știu ce model, care au nu știu ce copertă cartonată, îi trebuie pentru Geografie. Este un copil de nota maximă, a terminat a VI-a cu 9.75, nu mai stau eu să-i cumpăr caiete”, a spus Teo.

O fire credincioasă, Teo spune că vorbește zilnic cu Dumnezeu și încearcă să-i ceară cât mai puține lucruri.

„Ca toată lumea, aproape în fiecare zi. Încerc să îi cer cât mai puțin, pentru că, oricum, El vede și îmi dă. Asta cu cerutul nu am făcut-o decât în cazuri de extremă urgență, pentru că eu cred că trebuie să îți economisești rugămințile față de Dumnezeu. Un om iubit de mine mi-a spus că se aud mult mai multe rugăciuni în spitale decât în biserici. Asta mi se pare definitoriu pentru specia umană. Oamenii merg în biserică la necaz. La bucurie nu se duce nimeni să spună “Doamne lasă-mi ce mi-ai dat și îți mulțumesc pentru asta!”. Când e în spital omul se roagă “Doamne, dă-mi sănătate!”, a mai spus Teo.

Prezentatoarea a mărturisit că nu ar putea trăi fără fiica sa, dar și în spirit de glumă, fără florile din cap și fără să se spele.

Maia – ”Nu pot să trăiesc fără fiică-mea. Clar!”

Empatie şi compasiune – ”Pe care, Slavă Domnului, le am şi dăruiesc în egală măsură!”

“Florile din cap” – ”Eu sunt o fată cu “flori pe cap”, care nu se văd, pentru că sunt în interiorul capului meu. Am “flori în cap”, dar nu ştiu să explic cum. Mai nou, las să se şi vadă asta. Mă îmbrac diferit. Mă las în pace.”

Să mă spăl – ”M-ar deprima cumplit dacă nu m-aş spăla din cap până în picioare în fiecare zi de la Dumnezeu. Dacă nu mă spăl pe cap o zi, îmi stric ziua. Nu pot să mă concentrez la nimic. Am nevoie să mă spăl! Am nevoie să dorm, obligatoriu! Sunt oameni care îşi pot permite să piardă nopţi. Eu nu mai pot! Mai am un pic şi fac 50 de ani – nu mai merge!”, a mai spus Teo.

Recomandari