Vodafone mărește prețurile. Gabriela Cristea: „Abuz: Cred ca nu sunt singura care a primit mesajul asta. Pe aceasta cale ii anunt pe cei de la Vodafone ca acesta este un abuz, atat timp cat …”

UPC și Vodafone măresc prețurile la mai multe servicii începând din luna mai, “în contextul creșterii majorității costurilor legate de operațiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicații”.

Mai mulți abonați ai celor două companii au fost notificați despre acest lucru. Dacă nu sunt de acord cu majorările, cei notificați pot denunța unilateral contractul, în termen de 30 de zile, informează hotnews.ro.

“În contextul creșterii majorității costurilor legate de operațiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicații, te informăm că începând cu 6 mai 2019, prețul pachetului de servicii aferent acestui număr va crește cu 0,83 euro (TVA inclus).

Dacă nu ești de acord cu această modificare, poți denunța unilateral contractul de servicii, în termen de 30 de zile de la primirea acestei notificări, fără plata vreunor penalități sau despăgubiri, prin scrisoare cu confirmare de primire, trimisă către Vodafone România, strada Barbu Văcărescu 201, București 020276”, se arată într-un SMS primit azi de unul dintre clienții Vodafone.

Gabriela Cristea a scris pe Facebook: „Abuz:

Cred ca nu sunt singura care a primit mesajul asta. Pe aceasta cale ii anunt pe cei de la Vodafone ca acesta este un abuz, atat timp cat exista un contract semnat intre noi. Eu sunt gata sa merg la Protectia Consumatorului si cred ca oricine a primit un asemenea mesaj ar trebui sa o faca.

Poate ca suma pare mica dar…daca faci socoteala la cati abonati au, o sa ne rezulte o colecta de cateva sute de mii de euro/luna. Si mai e ceva; unde e lege (contract legal), nu-i tocmeala.”

Luna trecută, grupul de firme Telekom (fostele Romtelecom și Cosmote) a anunțat că prețul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) și pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali, va fi majorat începând cu 15 aprilie 2019, măsură motivată de ‘creșterea costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații’.

Și grupul DIGI/RCS&RDS a crescut prețurile de la 1 martie 2019.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More