Vladimir Putin spune intregii lumi cine a creat ISIS ! Acuzatii GRAVE ! Scandalul e de proportii mondiale.

Cand Rusia a cerut ajutor ,sau macar sa i se spuna unde se afla teroristii ISIS , nu a primit, iar acum cand au vazut ca Rusia va rezolva problema in Siria ,NATO si tot occidentul priveste de pe margine ,Mai mult,Rusia le-a atras ATENTIA sa nu-i prinda prin spatiul aerian sirian.

Asa a fost provocat atentatul de la Paris de catre serviciile de informatii franceze si straine pentru ca Franta si NATO sa intre in joc in Siria si sa aibe motive sa survoleze spatiul aerian sirian si sa bombardeze anumite pozitii strategice din Siria, fara sa fie atacati de Rusia. Cu siguranta Franta ataca pozitiile militarilor sirieni si nu ale teroristilor. Asta e politica de stat a Israelului, America si a elitei masonice criminale internationale.

Gruparea Statul Islamic este finanțată de 40 de țări, inclusiv de state membre G20. Acuzația a venit luni, din partea președintelui Vladimir Purtin.

”Am dat exemple, bazate pe informațiile noastre privind finanțarea diverselor unități ale ISIS (Statului Islamic) de către persoane individuale. După cum am zis, acești bani provin din 40 de țări, iar printre ele se numără și state G20”, a spus Putin.

G20 include statele membre G7, adică – Germania, Canada, Statele Unite, Franța, Italia, Japonia, Marea Britanie – și alte 12 state emergente – Africa de Sud, Arabia Saudită, Argentina, Australia, Brazilia, China, Coreea de Sud, India, Indonezia, Mexic și Turcia. Cel de-al 20-lea loc este ocupat de Uniunea Europeană.

Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda !
Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin !

SUA, inca din 1776, au fost, practic, 222 de ani, intr-un continuu razboi, avand doar cativa ani de pace, este un aspect istoric ce nu poate fi negat, caci este insotit de o stufoasa documentatie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *