Vlad Voiculescu : „Trebuie schimbată legislația electorală făcută acum cu rea intenție”

0 45

Vlad Voiculescu, fostul ministru al sănătății în Guvernul Dacian Ciloș, susține că PSD și ALDE nu mai au legitimitate în fața populației. Potrivit acestuia cele două partide aflate la guvernare vor să „deraieze o țară întreagă” pentru interesele lor meschine.

„Zilele astea PSD, ALDE și aliații lor dubioși de/pe care îi leagă cel puțin o condamnare au început să pună în discuție apartenența României la Uniunea Europeană. Recunosc că deși nu credeam că mă mai poate surprinde mare lucru din ce fac și zic acești ticăloși, evoluția evenimentelor din ultimele săptămâni este șocantă. Au preluat puterea ajutați de un sistem electoral pervertit, unul modificat de-a lungul anilor nu în interesul oamenilor, ci după nevoile lor. Unul care le permite să păstreze puterea chiar dacă nu mai au nicio legitimitate. Acum vor să deraieze o țară întreagă pentru interesele lor meschine”, a precizat într-un mesaj pe Facebook fostul ministru Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu a mai susține că actuala legislație electorală trebuie schimbată deoarece „permite corupților și obedienților de partid să tragă cu dinții de scaunele de primari din toată țara”: „Eu unul zic: DESTUL! Trebuie să le luam puterea, iar puterea lor vine în primul rând de la primari. Trebuie să schimbăm legislația electorală făcută acum cu rea intenție, legislația aceea care permite corupților și obedienților de partid să tragă cu dinții de scaunele de primari din toată țara”, a conchis Voiculescu.

Recomandari