Vlad Voiculescu, despre Teodorovici și Vâlcov: „Doi clovni, groparii economiei românești”

Fostul ministru Vlad Voiculescu i-a criticat în termeni duri pe Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, și Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, pentru emiterea ordonanței de urgență privind măsurile fiscale, așa numita „taxă pe lăcomie”.

Mă uit la conferința de presă cu acești doi clovni, gropari ai economiei românești. E clar: tot ce se ia, se ia fără nicio noimă. Tot ce se dă, se dă cu dedicație”, afirmă Vlad Voiculescu.

Fostul ministru adaugă că „fiecare jurnalistă care ia cuvântul le dă o lecție incredibil de rușinoasă”.

„Un grăunte de rușine dacă ar fi avut acești indivizi ar fi plecat astăzi undeva la naiba în praznic să nu îi mai vadă nimeni la față. Dar ce rușine… e vremea bandiților la drumul mare!”, a completat el.

„PS Nu știu dacă ați observat… dar Darius Vâlcov vorbește exact ca Sorin Ovidiu Vântu. Același timbru vocal. Exact aceeași „coerență”. Exact aceeași șmechereală de infractor dovedit. Iar Teodorovici… e cum zice Elena Calistru: Teodorovici este pentru Vâlcov ce este Dăncilă pentru Dragnea”, a subliniat fostul ministru.

Guvernul a decis plafonarea preţului la gaze şi la energie electrică pentru următorii trei ani, pentru toţi consumatorii casnici, a anunţat, vineri seară, consilierul premierului Darius Vâlcov, menţionând că preţul va fi plafonat şi pentru consumatorii industriali.

„Prin această măsură, statul român nu câştigă niciun ban în plus, dimpotrivă, bugetul de stat va fi văduvit de aproximativ 1,5-2 miliarde de lei”, a spus Vâlcov, adăugând că acest cost va fi însă suplinit prin impunerea unei taxe de 2% din cifra de afaceri pentru toate companiile din energie.

Loading...

Recomandari