Vlad Voiculescu: Are cineva mașină turcească în garaj? #administrațieDEFECTĂ

Are cineva mașină turcească în garaj?*

Gabriela Firea a cumpărat câteva… și stau mai mult în garaj. Ce-i drept, nu le-a cumpărat din banii dânsei ci din banii Bucureștenilor (vreo 120 milioane de euro).

#administrațieDEFECTĂ

———
*foarte bună întrebarea a fost pusă de Anka Schneider într-un comentariu la o postare a mea.

Reactia vine dupa  ce autobuzele turceşti achiziţionate de Primăria Capitalei au mai dat un rateu. Un vehicul marca Otokar, care circula pe linia 137, s-a defectat şi nu a mai putut pleca în cursă

S-a întâmplat în această dimineaţă, într-o staţie din cartierul Militari. O echipă de la Otokar a intervenit, a stabilit că problema e la motor şi ar fi reuşit să o rezolve.

Doar că autobuzul nu a plecat pe traseu, pentru că a apărut o altă problemă – de data aceasta la sistemul de validare a cardurilor, povestesc martorii.

Nu e primul incident de acest gen în care sunt implicate autobuzele Otokar, pentru care municipalitatea a plătit aproximativ 120 de milioane de euro. 400 astfel de vehicule vor circula pe străzile Bucureştiului.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More