Vlad Voiculescu: „Am trăit 14 ani în Austria. Am lucrat și trăit alături de nemți și austrieci aproape jumătate din viață…. Olguţa Vasilescu, despre Klaus Iohannis: „Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”…După această declarație, Guvernul României devine

0 53

Cetățeni ai României cer scuze Germaniei pentru declarațiile iresponsabile făcute de miniștri ai cabinetului PSD condus de Viorica Dăncilă.

Vlad Voiculescu: „Am trăit 14 ani în Austria. Am lucrat și trăit alături de nemți și austrieci aproape jumătate din viață.

Nu există traumă și vinovăție mai mare acolo decât cea legată de ceea ce s-a întâmplat acum 80 de ani, de la cel dintâi politician, până la orice om cu un minim de bun simț și minime cunoștințe asupra istoriei recente.

—-
Olguţa Vasilescu, despre Klaus Iohannis: „Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”.
—-

După această declarație, Guvernul României devine nefrecventabil. Nu Olguța Vasilescu, nu o (altă) femeie fără educație și fără bun simț ajunsă în vârful grămezii, nu o PRM-istă ajunsă ministru, ci Guvernul României devine nefrecventabil.

Pentru răul pe care acești indivizi îl fac României și fiecărui cetățean al acestei țări… nu există comparație în ultimii 20 de ani”.

Ligia Roxana: „Către Ambasada Germaniei în România /an die Botschaft der Bundesrepublik Deutschland in Rumänien

Noi, cetățenii României, dorim să adresăm oficial scuze Germaniei pentru afirmațiile absolut incalificabile făcute de către ministrul muncii, Olguța Vasilescu, vineri 24 August: ,,ca neamț, să vorbești de gazare, trebuie să ai mult curaj” referindu-se la etnia germană a președintelui României în contextul în care acesta a criticat acțiunile de reprimare violentă a protestelor din 10 august de către Jandarmeria Română.

Subliniem faptul că declarațiile ministrului Muncii nu reprezintă în nici un caz opiniile poporului român iar ignoranța, lipsa elementară de civilizație și cultură ce caracterizează acele afirmații cu atât mai puțin.

România face parte din marea familie europeană și luptă pentru a apara valori care ne unesc pe toți, valori care în momentul de față sunt supuse unor atacuri grele în toată Europa: democrația, statul de drept, supremația legii și independența justiției, apărarea drepturilor și libertăților cetățenești fundamentale.

Vă mulțumim,
Cetățenii României”

Recomandari