Vlad Petreanu, despre campania „fake news” a PSD: „A trucat inclusiv un film. E o operațiune de propagandă brutală, directă”

0 56

Jurnalistul Vlad Petreanu critică postările și filmulețul postat pe mai multe pagini de Facebook ale filialelor PSD. „Nu mi-aș fi imaginat niciodată că mai e posibil așa ceva”, scrie jurnalistul.

Clipul poate fi văzut aici

„Deci e ordin pe unitate, toate filialele PSD postează mizeria asta. Ireal. Pur și simplu nu reușesc să mai înțeleg ce e în mintea acestor oameni.

PSD București a trucat inclusiv un film cu tema asta, „huiduielile #Rezist împotriva Simonei Halep”. Este ceva cu totul incredibil, e o operațiune de propagandă brutală, directă, animată de un dispreț uriaș față de însuși simțul realității. E ceva de domeniul psihiatriei. Nu mi-aș fi imaginat niciodată că mai e posibil așa ceva. Incredibil, incredibil”, scrie Vlad Petreanu în două postări pe pagina sa de Facebook.

Clipul trucat și postat de paginile PSD au surprins doar momentul în care Simona Halep privește spre mulțimea care o huiduia pe Gabriela Firea, în timp ce pe fundal sunt montate să se audă doar huiduielile, fără discursul primarului Capitalei, care a stârnit un val de furie în mulțime.

Recomandari