Vlad Mixich, mesaj pentru Dragnea: PORCILOR, România mare nu ar fi fost posibilă băi fără sacrificiul personal al unui neamț și curajul unei englezoaice: Regele și Regina României mari. 

Vlad Mixich, pe facebook, are un mesaj pentru Dragnea si toata sleahta ceausista. 

Așa, și acum că a trecut ziua de 1 decembrie și nu mai riscăm să lezăm sensibilități, un mesaj simplu și pe românește tuturor politicienilor care în ultima săptămână s-au folosit de centenar ca să răspândească mesaje xenofobe și naționalist-ceaușiste (nu știu cum se face că toți pe care i-am auzit făcând asta provin din gruparea stăpânită de Dragnea):
PORCILOR, România mare nu ar fi fost posibilă băi fără sacrificiul personal al unui neamț și curajul unei englezoaice: Regele și Regina României mari.

Cât veți mai reușiți să ne surprindeți băi cu adâncimea porciei voastre că de fiecare dată toți oamenii de bun-simț din țara asta ne zicem că mai mizer nu se poate dar voi ne arătați că ba da, se poate.

… să mă ierte porcii, că nu merită insulta…

Așa, și acum că a trecut ziua de 1 decembrie și nu mai riscăm să lezăm sensibilități, un mesaj simplu și pe românește…

Gepostet von Vlad Mixich am Sonntag, 2. Dezember 2018


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Loading...

Recomandari
Comments
Loading...