Vlad Mixich: Băi ticăloșilor: până la Europa, băi! Că ne sculăm om cu om și vă călcăm în picioare, băi ciocoilor băi!

0 70

Vlad Mixich intr-o tirada pe facebook adresa lui Florin Iordache si a guvernarii dezastruoase a PSD. Acesta comenteaza atitudinea lui Iordache la adresa Comisiei Europene si a Parlamentului European. 

Nu-mi pasă de degetele arătate de Iordache în Parlament. Sunt ca cizmele murdare ale rusnacului pornit să te împuște. Pentru că ce a spus de la tribuna Parlamentului înainte de a face acel gest este halucinant. Ceaușescu ar fi tare mândru de Iordache. Citiți:

„Vom merge mai departe cu toată opoziția pe care Comisia Europeană și Parlamentul European s-a pronunțat împotriva României. România în acest moment este sub presiune pentru că vrem să fim independenți. Vrem o țară independentă. Vrem să ne conducem noi”… etc etc.

Băi ticălosule – că n-am ce altă etichetă să pun pe un român care vrea să calce în picioare cea mai mare șansă acordată României de la Unirea din 1918 încoace: apartenența la Uniunea Europeană…

… deci băi ticălosule, păi voi ne conduceți, ticălosule, de ani de zile. Tu ești de aproape 20 de ani parlamentar și stăpânul tău conduce tot de 20 de ani județe, ministere și acum țara. Băi ticălosule, în anii ăștia mulți, sub conducerea voastră, n-ați fost în stare nici măcar să legați Ardealul de Moldova cu o autostradă sau un tren decent. Nici măcar să construiți un mare spital modern. Nici măcar să sprijiniți o universitate românească să ajungă în primele 200 din lume, cum au ungurii, sau polonezii, sau estonienii.

Ați reușit doar să ni alungați din țară pe cei mai harnici, băi ticălosule. Și acum vreți să ne scoateți și din Europa de a ajuns chiar colega voastră de partid să se sperie și să spună că „ieșirea României din Uniunea Europeană ar fi o catastrofă națională” (Corina Crețu).

Băi ticălosule, de zecile de ani de când ne tot conduceți voi ați reușit să folosiți doar o șeptime (1/7) din cele peste 9 miliarde de Euro pe care ni le dă gratuit Uniunea Europeană, aia de care te plângi că vă pune sub presiune.

Păi satele noastre românești sărăcite, fără medici, fără șosele, fără autobuze, fără nimic… alea nu le simți băi ticălosule ca o presiune?

Cu toată propaganda voastră infectă, ați atins linia roșie băi ticălosule, și tu, și stăpânu’-tău și ceilalți slugoi.

Băi ticăloșilor: până la Europa, băi! Că ne sculăm om cu om și vă călcăm în picioare, băi ciocoilor băi! Că n-ar fi prima oară în istoria României noastre bune și blânde când poporul se scoală atunci când se așteaptă ciocoii mai puțin.

https://www.facebook.com/vlad.mixich/posts/10156747336379920

Recomandari