Vitalie Cojocari: „Aseară, unul a lovit pe trecerea de pietoni două tinere. Traversau regulamentar, s-au asigurat, dar a venit individul tare și le-a trimis la spital. Aveți grijă! Chiar dacă…..

În marile orașe ale României pietonii sunt vânați pe trecerile de pietoni. Șoferii, în loc să încetinească, caută tot felul de scuze: pietonii sunt de vină. Până la urmă pietonul își joacă viața chiar dacă se asigură.

Vitalie Cojocari: „Aveți grijă! Chiar dacă traversați pe trecerea de pietoni, chiar dacă vă asigurați, chiar dacă vă uitați atenți să nu vină niciun cretin grăbit, chiar dacă…

Aveți grijă de voi! Traversați strada pregătiți în orice moment să vă salvați viața. Traversați strada pregătiți să săriți în orice clipă. Din păcate, asta este realitatea. 🙁

Pentru că cretinii grăbiți, neatenți, care nu ar trebui să mai urce la volan în viața lor există! Și sunt mulți.
Aseară, în București, unul dintre ei a lovit pe trecerea de pietoni două tinere. Traversau regulamentar, s-au asigurat, dar a venit individul tare și le-a trimis la spital.

Încă o dată, aveți mare grijă când traversați!”


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Loading...

Recomandari
Comments
Loading...