Visează să meargă din nou. Un copil coase jucării pentru a pleca la tratament în Germania

0 74

Visează să meargă din nou, dar e realist în privința oamenilor! Un copilaș din Rusia coase jucării pentru a pleca la tratament în Germania.

Nu se mai încrede în campanii umanitare, nici în bunăvoința unor filantropi. După ce a suferit de cancer și a scăpat cu viață ca prin urechile acului, Daniil Zinoviev își dorește să meargă din nou.

Într-o perioadă în care tot mai mulți copii bolnavi cer ajutorul oamenilor buni prin campanii caritabile, Daniil a decis să se ajute singur. Șansa lui ar fi un tratament iar pentru a ajunge să se reabiliteze în Germania, a început să confecționeze jucării și să le vândă.

La 14 ani, suferă de paralizie cerebrală infantilă, iar la opt ani i-a fost diagnosticată o tumoare a creierului care i-a fost extirpată.

Casa lui, transformată într-o minifabrică de jucării

Pentru că exemplul său a sensibilizat foarte mulți oameni, Daniil nu duce lipsă de clienți. Nici de ajutor! Casa lui din Krymsk, un mic orășel rusesc, s-a transformat într-o mică fabrică de jucării, căci apropiații lui îl ajută la treabă.

Jucăriile, preponderent motani, sunt promovate pe rețelele sociale cu un hastag specific – #котдобра (motanul bunătății) și astfel, sunt observate de oameni din diferite colțuri ale lumii. Daniil nu are niciun dubiu că va ajunge în Germania, iar la așa ambiție, cu siguranță, visul său se va concretiza!

Recomandari