Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Ce social-democrați au votat împotriva premierului

Informație de ultimă pe scena politică românească. Liderii PSD au decis, în CEx, ca Viorica Dăncilă să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale, transmite Digi 24. Au fost doar două voturi împotrivă: al lui Paul Stănescu, liderul PSD Olt și al lui Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, mai transmite postul de televiziune citat.

Viorica Dăncilă, primul candidat femeie la prezidențiale din istoria PSD

Dăncilă devine, astfel, prima femeie care candidează din partea PSD la alegerile prezidențiale. Se pare că aceasta a reușit să se impună în fața Gabrielei Firea și se va duela la alegerile din toamnă cu Klaus Iohannis. „Viorica Dăncilă este o soluție pentru alegerile prezidențiale. Are șanse mari în fața lui Klaus Iohannis. Repet, astăzi vom avea o discuție în interiorul CEx și al Biroului Permanent și vom lua o decizie în acest sens, dar eu cred că din punctul meu de vedere, doamna Dăncilă este o soluție”, a afirmat Marian Oprișan, înaintea ședinței social-democraților, în vederea desemnării prezidențiabilului partidului.

Vom reveni cu amănunte

Articolul Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Ce social-democrați au votat împotriva premierului apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More