Viorica Dăncilă, anunț de ultimă oră legat de intrarea la guvernare a partidului Pro România! Ce spune despre ALDE

Premierul Viorica Dăncilă a făcut un anunț de ultimă oră legat de intrarea la guvernare a partidului Pro România! Astfel, șefa Executivului ia în calcul serios ca gruparea politică pe care o conduce Victor Ponta să fie cooptată la conducere. Dăncilă a anunţat chiar la Parlament că depinde foarte mult daca în Pro România se dorește cu adevărat această intrare.

Viorica Dăncilă, anunț de ultimă oră legat de intrarea la guvernare a partidului Pro România!

„Vom hotari cand Pro Romania isi vor definitiva…”, a zis Dăncilă. Premierul României a anunțat că nu crede că ALDE va ieși de la guvernare, „Nu cred ca ALDE iese de la guvernare, sunt responsabili, isi dau seama ca responsabilitatea e foarte importanta”, a mai spus șefa Executivului despre posibila retragere a partenerilor din coaliție.

Scenariul intrării Pro România la guvernare la toamnă, avansat tocmai de premierul Viorica Dăncilă, a început să primească mesaje de susținere de la varful partidului. Și vicepreședintele PSD, Gabriel Zetea omul care îi conduce pe social democrați în Maramureș a spus că indiferent dacă Pro Romania va susține sau nu candidatul PSD la prezidentiale, partidul lui Victor Ponta ar trebui să fie cooptat.

Viorica Dăncilă, anunț de ultimă oră legat de intrarea la guvernare a partidului Pro România! Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă nu crede că ALDE va pleca de la guvernare. Sursa foto – facebook

Ce spun cei de la Pro România

Fostul președinte al PSD, Victor Ponta a zis și el recent că ar fi de acord să intre la guvernare, însă trebuie ca social democrații să implementeze câteva măsuri draconice de reformă. Chiar dacă aceste măsuri se îndeplinesc, lucrurile nu se simplifică automat. Oamenii din Pro România i-au transmis liderului Ponta că deocamdată nu agreează ideea.

Vă readucem aminte că Pro România a reușit să facă pragul pentru alegerile europarlamentare și s-a aflat printre partidele câștigătoare la scrutinul de pe 26 mai, atunci când PSD a pierdut teren evident.

Articolul Viorica Dăncilă, anunț de ultimă oră legat de intrarea la guvernare a partidului Pro România! Ce spune despre ALDE apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More