Viorel Cataramă nu e impresionat: „30.000 de morți nu pot justifica suspendarea drepturilor fundamentale”

Viorel Cataramă nu este impresionat de numărul de morți din România din cauza Covid-19. Cel care și-a dorit să fie președintele României și, cel mai probabil, își dorește în continuare, a declarat că 30.000 de morți nu pot justifica măsurile de izolare socială luate de autorități.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Cataramă nu e impresionat de numărul de morți din România

De asemenea, Cataramă consideră că Guvernul Orban și președintele Klaus Iohannis au mâinile pătate cu „genocidul din România”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„30.000 de morți nu vor putea justifica niciodată suspendarea drepturilor fundamentale.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Mă interesează ca țara mea să nu falimenteze, drepturile și libertățile fundamentale să nu fie pierdute atât de ușor doar pentru că suntem infectați cu frică.

Președintele României și Parlamentul sunt vinovate de genocidul din România”, a declarat Cataramă la Antena 3.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

  • PMP, partidul lui Traian Băsescu, dat în judecată de 96 de ori! Motivul: o datorie de un milion de euro
  • NASA trimite oameni pe Lună după 50 de ani. Misiunea Artemis va scrie istorie, conform specialiștilor americani
  • Doctorul Virgil Musta, despre al doilea val de infecţii: "Ar putea fi şi într-o săptămână!"
  • Cristian Tudor Popescu a făcut praf discursul lui Orban: "A încheiat cu o erecţie a degetului gros în sus"
  • FABULOS! A câștigat peste 600 de milioane în plină criză. Incredibil pe ce a putut miza…

„În România mor 750 de oameni pe zi, moartea e fenomen natural”

Viorel Cataramă nu se află în categoria celor care nu cred în existența virusului, însă nu crede că pandemia nu justifică toate măsurile de protecție luate de România. În acest sens, Cataramă a dat exemplul Suediei, țară care a ignorat orice măsură și nu a suferit mai mult decât alte țări.

N-am negat niciodată existența virusului. Totuși, vă rog să vă uitați la Suedia, cel mai de succes model”, a explicat Cataramă. Între timp, Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal pentru că a vizitat un sat din Ilfov unde oamenii erau bolnavi de coronavirus, însă nu s-a îmbolnăvit.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Cataramă îi consideră lași pe cei care acceptă tacit orice li se impune din partea Guvernului Orban: „În această țară sunt foarte mulți lași, eu am milioane de Români care mă susțin.

Acești lași, fricoși, acceptă orice li se impune din partea Guvernului. Oamenii au fost injectați cu frică. Am dreptul să îmi exprim punctul de vedere. Adevărul doare”.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More