Violeta Alexandru, ministrul Muncii, nu a fost lăsată să intre într-o instituție publică decât după ce s-a legitimat

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a fost împiedicată să intre, marți, în sediul unei instituții din Cluj, de către paznicul aflat la intrarea în clădire.

Ministrul Muncii a trebuit să se legitimeze

Ministrul Muncii dorea să intre în sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Cluj, însă a fost oprită de către paznic. Acesta i-a permis aceesul în clădire doar după ce Violeta Alexandru s-a legitimat.

Șeful Direcției a declarat că paznicul și-a făcut treaba bine, întrucât accesul în instuție se face pe baza unor proceduri clare, pe care angajatul le-a respectat întocmai.

„Eu sunt în concediu medical dar, din câte am fost informat, ministrul Muncii s-a prezentat, marţi, la sediul DGASPC Cluj, cu o maşină a Prefecturii şi a vrut să intre. La noi este o procedură serioasă de acces, iar paznicul nu a permis accesul maşinii în curte, el are o procedură clară pe care a respectat-o”, a declarat directorul DGASPC Cluj, Daniel Tămaş, pentru Mediafax.

În plus, Tamaș a afirmat că nimeni nu este mai presus de prodecurile instituției, mai ales că în sediul respectiv se află un centru cu regim special, destinat mamelor abuzate.

Directorul instituției l-a felicitat pe paznic

„Nu intră oricine, oricând, pentru că avem centrul de primiri în regim de urgenţă a copiilor, care este cu regim special, centrul pentru mamele abuzate. După câteva minute de parlamentări, după ce şoferul i-a spus că e vorba de ministrul Muncii, paznicul a cerut ca toată lumea să se legitimeze, ocupanţii au coborât din maşină, astfel că le-a permis accesul”, a spus Tămaş.

Directorul DGASPC Cluj a mai spus că Violeta Alexandru nu a declarat care este scopul vizitei și a stat de vorbă 10 minute cu câțiva oameni din conducerea instituției.

Tamaș a ținut însă să îl felicite pe angajatul responsabil de intrarea în sediul instituției, întrucât a respectat întocmai procedura de acces, a avut o atitudine corespunzătoare și nu a fost intimidat de prezența ministrului Muncii.

„Je suis paznic”, a spus Tămaş, susținându-l astfel pe angajat.

Violeta Alexandru a mers în vizită la DGASPC Cluj însoțită de preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Persoanelor cu Dizabiltăţi.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More