VIDEO Tensiunile PNL-USR continuă. Clotilde Armand a publicat o înregistrare despre ”corupția din Poliția Locală Sector 1”: În video veți auzi polițiști locali care certau un coleg pentru că nu lua mită de la proprietarul unor cife și a îndrăznit să-l amendeze

0 15

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a publicat, vineri dimineață, pe Facebook, o înregistrare video, despre care susține că ar demonstra corupția din Poliția Locală a sectorului pe care îl administrează. Armand spune că în filmuleț sunt polițiști locali care certau un coleg pentru că acesta nu lua mită de la proprietarul unor cife, ba mai mult, a îndrăznit să-l amendeze, scrie G4Media.

  • ”Am propus ieri reorganizarea Poliției Locale în ședința de Consiliu Local al Sectorului 1 pentru a scăpa de corupția de acolo. Iar PSD și PNL au refuzat să voteze acest proiect. Vreți să știți de ce? Pentru că PSD și PNL apără grupul infracțional organizat de la Poliția Locală Sector 1. Și când spun acest lucru știu foarte bine ce fac. Am să vă prezint cum protejează sfera politicului din primărie mafia din Poliția Locală Sector 1. În materialul video veți auzi polițiști locali care certau un coleg pentru că acesta nu lua mită de la proprietarul unor cife și a îndrăznit să-l amendeze. Proprietarul acestor cife este rudă cu un personaj odios din conducerea poliției locale pe care am reușit să-l îndepărtez. Pentru cine nu știe: Tranzitarea sectorului sau a orașului cu aceste cife fară autorizații este interzisă și sancționată de lege. Asta au protejat aseară cei din PNL și PSD, dragi cetățeni ai Sectorului1. Iar asta nu e tot. Acești polițiști au conexiuni și în primărie. Avem mai multe dovezi și probe care susțin toate afirmațile mele. Șantire ilegale protejate de polițiști locali, mafia gunoaielor protejată tot de anumiți polițiști locali etc. Și aceste dovezi merg acum spre Parchet. Am început să curățăm tot putregaiul din administrație și vă spun că nu mă voi intimida de nici un grup politic care pune presiuni și nu vrea modernizarea acestui sector sau de mafia din administrație. Eu voi lupta cu ei. Până la capăt”, a scris primarul Clotilde Armand, vineri dimineață, pe Facebook.

Context

Tensiunile dintre PNL și USR în Consiliul Sectorului 1 au apărut joi seara în momentul în care au început dezbaterile pe regulamentul privind parcările și cel privind reorganizarea Poliției locale.

În timp ce ședința de Consiliu continua în absența primarului care părăsise ședința, Clotilde Armand a postat pe Facebook un mesaj în care afirmă că grupul PNL și-a bătut joc de fiecare proiect „care ar fi făcut comunitatea mai prosperă”: regulamentul de digitalizare pentru parcări, reorganizarea de la Poliția Locală prin care eliminam corupția endemică de acolo, reorganizarea Administrației Domeniului Public și proiectul burselor pentru elevi.

„Știți de ce au făcut asta? Am să vă spun. Pentru că ei doresc ca Administrația Domeniului Public să le revină și să nu intre în primărie, să fie instituție de sine stătătoare. Să nu reorganizăm. Să plantăm din nou garduri de milioane de Euro și nu copaci”, susține Armand.

Clotilde Armand afirmă că „este regretabil și total iresponsabil” acest mod de a face politică „pentru partid și nu pentru comunitate”.

Președintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a reacționat la acuzațiile primarului USR PLUS, Clotilde Armand, care a spus că „USL trăiește la Sectorul 1”, susținând că „păcatul” liberalilor este că nu sunt de acord cu toate propunerile venite „de la cei pe care ii considerăm parteneri – nu “șefi”.

Recomandari