VIDEO „Să moară mama, 25.000 de euro am luat de la PSD”. Romică Țociu se laudă cu banii primiți la negru de la Ciuma Roșie

Romica Tociu relateaza, intr-o inregistrare video postata pe Facebook de jurnalistul Ovidiu Titi Ciutescu, cum a luat 25.000 de euro de la Viorel Hrebenciuc pentru a face o sceneta impotriva lui Traian Basescu. 25.000 de euro a luat atunci si partenerul lui, Cornel Palade. Cei doi au lansat in aceasta saptamana mai multe filmari in care il batjocoresc pe Nicusor Dan, contracandidatul Gabrielei Firea.
Tociu relateaza la o masa cu mai multi cheflii, folosind numeroase cuvinte obscene, cum a luat bani de la PSD si de la Viorel Hrebenciuc pentru a face scenete in campania prezidentiala din 2009. El a recunoscut ranjind ca banii i-a primit la negru, „fara bon fiscal”. „Nu se percepe taxe la urgente”, spune Tociu in rasetele asistentei.
 „Asta ramane intre noi. Ne cheama Herebenciuc la PSD si spune: ‘Romica, Geoana candideaza, avem nevoie de un clip impotriva lui Basescu, sa-i dam la temelie’. Eu zic: ‘Dom presedinte, mi-e putin cam frica, ca asta e razbunator. Apoi ne prinde, ne arde. Si zic… Facem astea doua clipuri, cate 25.000’. Si el zice ‘Da’. 25.000 de euro. Zic ca la banii astia si bataie daca luam il facem. Pula mea, asta e! Ma duc la Cornel (Cornel Palade), ii spun, ‘uite, ne roaga asta’. El, ‘nu, sa moara mama, impotriva lui Basescu, nu!’. Ii spun de 25.000. ‘Pai, hai, cand incepem filmarea?”, relateaza Tociu in inregistrare.
Tociu a confirmat ca la final a luat banii, in total 50.000 de euro, si ca „a impartit cascavalul cu Cornel”. El a mai destainuit apoi, in hahaielile comesenilor, ca banii au fost primiti la negru, fara bon fiscal. „Fara bon fiscal, nu se percepe taxe la urgente”, a spus Palade.

Iata sceneta facuta atunci la comanda PSD:

Tociu si Palade au lucrat pentru PSD si in actuala campanie pentru Bucuresti. Ei au lansat trei scenete, in care i-au batjocorit pe Nicusor Dan, Clotilde Armand si USR PLUS. Scenetele au fost apoi promovate intens pe retelele de socializare de propagandistii PSD.

 

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More