VIDEO Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut” Reacţia Laurei Codruţa Kovesi la aflarea rezultatului votului din LIBE

Laura Codruţa Kovesi a declarat, miercuri, că se bucură foarte mult de rezultatul votului din Comisia LIBE şi le-a mulţumit tuturor celor care au susţinut-o în cursa pentru ocuparea poziţiei de procuror-şef european.
Fosta şefă DNA a făcut declaraţiile în aeroportul din Bruxelles pentru reporterii G4Media, înainte de decolarea spre România.

Laura Codruţa Kovesi a primit cele mai multe voturi în comisia LIBE, şi anume, 26 de voturi. Jean-François Bohnert a primit 22 de voturi şi un vot Andres Ritter, candidatul german.

Decizia LIBE vine după ce şi Comisia pentru Control Bugetar (CONT) a decis, marţi seară, că Kovesi e cel mai potrivit candidat pentru acest post.

Astfel, în acest moment, Kovesi este candidatul susţinut de Parlamentul European pentru funcţia de procuror şef european.

 

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More