Video. Maria Constantin, în culmea fericirii! Și-a văzut visul devenit realitate

Maria Constantin își vede visul devenind realitate! Dintotdeauna și-a dorit să studieze muzica și iat-o, studentă la Convervator, acolo unde între timp a ajuns chiar și profesor de canto. Recent, le-a dat fanilor ei o veste excelentă.

Maria Constantin a susținut un examen greu, dar a reușit să îl treacă cu bine. Imediat a publicat un mesaj pe pagina sa pentru a împărtăși bucuria cu prietenii ei. O fotografie cu ea într-o rochie foarte sexy, cu decolteu și crăpătură pe picior, plus un mesaj cu o veste bună, i-a bucurat pe admiratorii ei.

Rochia mi-a purtat noroc azi la examenul de canto!”, a scris Maria Constantin. „Bravo, Maria! / Felicitări! Succes / Ești o frumoasă”, sunt reacțiile fanilor cântăreței.

Încă de acum câțiva ani, Maria Constantin vorbea despre visul ei. Își dorea să își ducă talentul cât mai departe. Iată că acum dorințele-i devin realitate!

Maria Constantin o ține dintr-o bucurie în alta. Acum promovează cu brio examenele, zilele trecute anunța că predă canto și, peste toate aceste lucruri, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste cu Dacian Varga.

Maria Constantin este trecută prin două căsnicii. Are și un copil. Deși e mamă, artistă și iubită, blondina știe foarte bine cum să facă viață vieții agitate. „Când ești artist, trebuie să mai pleci și atunci timpul pentru viața personală este unul destul de limitat dar încerc să le fac pe toate, să le împart”, spunea ea.

Sursă: www.spynews.ro

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More