Un caz de o violenţă revoltătoare a ieşit la iveală. Un bărbat şi-a bătut crunt partenera de afaceri, în spălătoria pe care o deţin împreună în Ilfov. El a postat imaginile cu fapta pe Facebook cu descrierea „Ăsta sunt eu”. Au trecut aproape 24 de ore, iar bărbatul este încă liber, deşi a încălcat şi ordinul de restricţie pe care victima l-a obţinut ulterior.

Cei doi parteneri de afaceri intră în raza camerei de supraveghere, iar bărbatul se întoarce și o lovește pe femeie. Aceasta cade și se lovește cu capul de ușa unei mașini de spălat.

Agresorul continuă să-și lovească victima cu pumnii și picioarele, iar într-un final pleacă în timp ce femeia rămâne întinsă pe jos. Ea reușește să se ridice și pe imagini se observă că bărbatul fuge de la locul incidentului.

Citeste si:

Agresiunea ar fi avut loc în luna noiembrie, iar agresorul nici măcar nu a fost reținut până acum.

După ce a fost bătută, femeia a obținut un ordin de protecție, dar pe care bărbatul l-a încălcat de trei ori și în continuare îi trimitea mesaje în care o amenința cu moartea.

Potrivit informațiilor obținute de Digi24, au fost deschise două dosare penale: pentru încălcarea ordinului de protecție și pentru lovire și alte violențe. Poliția nu a dorit să facă o declarație oficială.

Victima a declarat pentru Digi24 că a mai fost bătută și înainte de același bărbat, chiar cu câteva minute înainte de incidentul surprins pe camerele de supraveghere.

Citește și: