VIDEO Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa: „M*e USR, M*e PNL! Aşa trebuie să vă fie atitudinea“

Într-o şedinţă a social-democraţilor constănţeni, Felix Stroe îşi îndeamnă colegii să răspundă la „M*e PSD“ cu „M*e PNL şi USR“.

Publicaţia constănţeană www.online.ro a intrat în posesia unei înregistrări a unei şedinţe a membrilor PSD Constanţa în care şeful lor, Felix Stroe, îşi îndeamnă colegii să ”nu întoarcă obrazul” şi să răspundă la ”M*e PSD” cu ”M*e PNL şi USR”, iar femeilor din partid le cere să aibă ”atitudine bărbătească”: ”Capete-n gură şi pe ei!”:
”Puşi pe bătaie! Şi n-o să ne întoarcem obrazul celălalt ca-n spusa aia a lui Matei (evanghelistul – n.r.), ci (dacă ni se spune – n.r.) ”Ba a mă-tii” (vom răspunde) ”Ba a mă-tii”. Scuzaţi-mă doamnelor! Şi vă rog frumos şi doamnelor să aveţi atitudine bărbătească: capete în gură, şi pe ei! Corect? Capete în gură, şi pe ei! Muie PSD? (răspundem – n.r.:) Muie USR! Muie PNL! Aşa trebuie să vă fie atitudinea. Sunteţi măgari? Nu începem noi. Sunteţi măgari? Vă spunem de zece ori mai mult ca voi”, se aude în înregistrarea publicată de ordinea.ro.

Felix Stroe a anunţat audienţa că partidul organizează un sondaj la nivel naţional, pentru a măsura încrederea şi intenţia de vot pentru 11 personalităţi din interiorul şi din afara partidului. De pe 11 august, PSD-iştii vor strânge semnături pentru candidat, a mai spus acesta. „Credeţi că actualul preşedinte e foarte iubit de cetăţeni? Nu vă speriaţi, că ăsta a fost rostul acestei campanii (pentru Parlamentul European – n.r.): să ne demoralizeze. [Ei] n-au fost în stare să se mobilizeze pentru moţiunea de cenzură, pe care au anunţat-o cu surle şi trâmbiţe, că ne dau după cap şi ne sfărâmă în picioare. Se ceartă între ei ca şi chiorii. Vor scoate 15 candidaţi la prezidenţiale. USR-ul se vede deja cu preşedintele. Hai să ne mobilizăm! Corect? Hai să ne mobilizăm! Să ne mobilizăm, şi pe ei! Pe ei, pe mama lor! N-avem ce pierde, n-avem decât de câştigat“.

Felix Stroe este directorul companiei de apă din judeţ, RAJA Constanţa. El i-a luat locul lui Radu Mazăre la şefia PSD Constanţa, după ce Mazăre a demisionat din funcţia de preşedinte al filialei şi, ulterior, şi din cea de membru de partid, în 2015. Datorită influenţei căpătate în PSD după ieşirea din prim-plan a lui Nicuşor Constantinescu şi a lui Radu Mazăre, Stroe este considerat noul baron al Constanţei.

Felix Stroe s-a născut pe 25 decembrie 1955 în localitatea Valea Teancului din Buzău. După ce a absolvit Liceul BP Haşdeu din Buzău, a urmat cursurile Academiei Navale Mircea cel Bătrân Constanţa, pe care a absolvit-o ca şef de promoţie.

A mai terminat Academia de Înalte Studii Militare Bucureşti, Facultatea de Comandă şi Stat Major, dar mai are şi un curs de manager în turism.

Între anii 1878 – 1991 a fost ofiţer activ în cadrul Marinei Militare, din care cinci ani comandant de nave de război. Între 2000 şi 2003 a deţinut funcţia de viceprimar al oraşului Constanţa. Din 2003, este directorul general al SC RAJA SA.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More