VIDEO DSP a închis târgul de Crăciun deschis ilegal de imbecila de Fiola! Nu avea nicio aprobare, dar ea a încasat bani de la bieții comercianți!

0 14

Târgul de Crăciun din Craiova s-a dovedit a fi un eșec încă de la deschidere, scrie sâmbătă Gazeta de Sud, relatând că DSP-ul a închis toate căsuțele la nici o oră de la inaugurarea târgului, pe motiv că administrația locală nu ar avea aviz de funcționare.

În fapt, la nici o oră de la deschiderea Târgului de Crăciun, producătorii și comercianții, care trebuiau să-și vândă produsele în cadrul târgului, au fost închiși rând pe rând de DSP Dolj. Comercianții spun că nici nu au deschis bine tarabele că au fost luați la puricat de către poliție, inspectorii de la ITM Dolj și angajați de la DSP Dolj. Aceștia din urmă le-au și spus să tragă oblonul, fiindcă primăria nu este în ordine cu autorizația de funcționare a târgului. Prin urmare toate căsuțele din Piața Buzești si Piața Mihai Viteazu, sunt la acest moment închise.

Târgul de Crăciun din Craiova, închis de DSP Dolj, pentru că nu are aviz de funcționare
Târgul de Crăciun din Craiova, închis de DSP Dolj, pentru că nu are aviz de funcționare

„Noi suntem producători. Am venit din Olt. Am plătit, am închiriat o căsuță și azi, la deschiderea târgului am început să ne afișăm marfa pentru vânzare. Nu a trecut mult timp și au început să vină cei de la poliția economică, cei de la ITM și cei de la DSP Dolj. Aceștia din urmă ne-au spus să strângem marfa și să închidem pentru că primăria nu are aviz de funcționare. Noi suntem în regulă cu toate actele, problemele sunt de la primărie. Nu înțeleg ce vină avem noi, suntem prinși la mijloc. Am înțeles că tot târgul este închis. Noi plătim chirie și suntem puși într-o astfel de situație. Am înțeles de la cei de la primărie că au depus toate documentele, dar DSP nu le-a dat aviz”,

a spus Stela Florescu, producător.

Primăria nu știe

Reprezentanții Primăriei Craiova nu au putut oferi mai multe detalii legate de controalele DSP, cu toate că târgul de Crăciun a fost organizat de municipalitate.

„Am auzit că ar fi fost niște controale, dar nu stiu mai multe. E posibil sa fie controale pe la comercianți, dar sunt individuale si de la mai multe instituții. Primăria nu a primit niciun fel de sesizare în acest sens. Noi ne-am ocupat de aprinderea luminițelor”, a spus Marina Andronache, șefa Serviciului Imagine din cadrul Primăriei Craiova

Sute de persoane s-au adunat în centrul Craiovei pentru aprinderea iluminatului de sărbători

Sute de persoane s-au adunat, sâmbătă seara, în centrul Craiovei, pentru aprinderea iluminatului de sărbători.

Mulți dintre ei au venit în grupuri, împreună cu familia sau prietenii. Oamenii au purtat măști de protecție, pe care însă unii le-au dat jos pentru a face fotografii.

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a decis să organizeze târgul de Crăciun și în acest an, în plină pandemie, deși majoritatea orașelor au renunțat la evenimentele de sărbători.

 

Recomandari