VIDEO. Corturile USR-PLUS, distruse. Cioloş: „Noi lucrăm cu voluntari, ei au cuţitari”

0 49

Reprezentanţii Alianţei USR-PLUS acuză că s-au trezit, peste noapte, cu corturile şi panourile electorale distruse, mai exact, tăiate cu cuţitul. „A fost o operaţiune coordonată de vandalizare a corturilor şi panourilor Alianţei”, se arată pe pagina de Facebook a Alianţei 2020 USR PLUS.

„Noaptea, ca hoţii, ne-au distrus corturile din Bucureşti şi mai multe prisme cu afişajul Alianţei 2020 USR PLUS. A fost o operaţiune coordonată de vandalizare a corturilor şi panourilor Alianţei.

Ne luptăm în aceste alegeri cu un adversar care are de zeci de ori mai multe resurse. Noi compensăm prin muncă, entuziasm, profesionalism, calitatea candidaţilor şi a ideilor propuse, compensăm prin foarte mult voluntariat şi prin donaţii de la cei care ne susţin.

Cu cât Alianţa creşte, cu cât mesajul nostru ajunge mai departe şi la mai mulţi cetăţeni, cu atât le e mai frică de noi şi vor să ne oprească prin cele mai murdare metode. Aşa sunt ei, o mafie de hoţi care distrug totul în jur. Noi punem corturi şi ei ni le taie. Noi lucrăm cu voluntari, ei lucrează cu cuţitari.

E o luptă murdară în care noi toţi trebuie să ne punem resursele la comun în aşa fel încât să ajungem să luptăm de la egal la egal”, transmite pe Facebook Dacian Cioloş, lansând un apel către români să sprijine Alianţa USR PLUS prin donaţii.

„Vrem o Românie fără penali şi fără hoţie, acesta este mesajul care i-a scos din minţi şi noaptea trecută, ca hoţii, ne-au distrus zeci de corturi, afişajele alianţei 2020, pentru că asta ştiu să facă, pentru că sunt nişte hoţi şi nişte mafioţi. Vestea bună e că nu ne intimidează, noi punem corturi, ei le taie, noi venim cu cei mai buni candidaţi, cea mai bună ofertă electorală, ei vin să facă ce ştiu să facă: distrug!”, a declarat la rândul său Cătălin Drulă, şeful de campanie electorală a USR, la vederea dezastrului.

https://www.facebook.com/alianta2020usrplus/videos/2027761697321995/

Recomandari