VIDEO-Conversatie ca-n filme, cu Viorica Dancila la tara! Batran: Imi dau lacrimile! Viorica: Imi pare bine!

0 61

Premierul Dancila a avut un dialog ireal cu un pensionar din Rozvov, localitate in care premierul s-a aflat vineri in vizita.

Dancila a fost intampinat de un un pensionar „pesedist din 1990, cel mai vechi pesedist”. El i-a multumit in lacrimi premierului pentru ca a venit in vizita la Roznov. „Imi dau lacrimile”, i-a spus pensionarul, la care premierul a raspuns: „Imi pare bine.”

Prim-ministrul Viorica Dancila, a vizitat, vineri, mai multe obiective hidrotehnice din judetul Neamt unde se realizeaza investitii cu fonduri guvernamentale pentru a inlatura pericolul inundatiilor, ea declarand, in comuna Borca, ca este multumita ca se lucreaza in ritm alert si vor fi finalizate pana la sfarsitul acestui an lucrarile care au fost deschise.

Premierul a mers mai intai in localitatea Slobozia, din orasul Roznov, unde se deruleaza o investitie de regularizare a paraului Cracau, iar la finalul vizitei a declarat ca este multumita de stadiul lucrarilor. Acelasi lucru l-a constatat si cu privire la lucrarile din comuna Borca, ocazie cu care a spus si ca strategia Guvernului in privinta inundatiilor este „sa previna si nu sa trateze”.

„AM FOST IN MAI MULTE JUDETE IN TIMPUL INUNDATIILOR, ATUNCI CAND AU FOST INUNDATII IN IUNIE – IULIE, SI AM SPUS ATUNCI CA VOM SCHIMBA ABORDAREA, CA ESTE MULT MAI BINE SA PREVII DECAT SA TRATEZI SI CA VOM FACE O PRIORITIZARE A LUCRARILOR ASTFEL INCAT OAMENII SA NU SE MAI CONFRUNTE CU ASTFEL DE SITUATII. AM VENIT SA VAD CUM SE DESFASOARA LUCRARILE, AM AVUT O SURPRIZA PLACUTA, AM FOST IN MAI MULTE LOCATII IN JUDETUL NEAMT SI IN JUDETUL BACAU. OAMENII LUCREAZA INTR-UN RITM ALERT SI PANA LA SFARSITUL ACESTUI AN, LUCRARILE CARE AU FOST INCEPUTE VOR FI TERMINATE. URMEAZA CA IN ANUL URMATOR SA AVEM O NOUA PRIORITIZARE A LUCRARILOR IN FUNCTIE DE STADIUL DE DETERIORARE AL LOR SAU DE PERICOL SI SA PROCEDAM IN ACELASI MOD”, A DECLARAT PREMIERUL VIORICA DANCILA.

Pe parcursul vizitei in cele doua localitati, premierul a stat de vorba cu oamenii, iar la final a primit placinte din partea primarului comunei Poiana Teiului.

Alaturi de prim-ministrul Viorica Dancila au mai fost ministrul Administratiei si Internelor, Carmen Dan, ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes si ministrul Transporturilor, Lucian Sova.

Sursa: Aktual24.ro
Recomandari