VIDEO Așa e când dai pistoale la toți proștii!

Cinci mii de politisti au primit, miercuri, 29 iulie, armament nou. Este vorba despre noile pistoale Beretta despre care ministrul Marcel Vela spune ca le-a achizitionat la un pret foarte mic si care urmeaza ssa ii ajute pe oamenii legii sa se lupte cu gruparile interlope.

Insa, in cadrul ceremoniei de inmanare a pistoalelor, unul dintre politisti a scapat arma pe jos chiar la cateva clipe dupa ce a primit-o din mana ministrului.

Unui politist i-a cazut pistolul primit de la ministrul de Interne

Politistul a trecut repede insa peste acest moment comic, s-a aplecat, si-a ridicat pistolul si l-a pus in toc, avand grija ca de aceasta data sa nu-l mai scape.

Arma scapata pe jos de politist costa aproape patru sute de euro

„Aceasta tehnica noua pe care dumneavoastra ati primit-o astazi, este un prim pas. Toti colegii de la ordine publica, de la rutiera, vor fi dotati cu armament de ultima generatie. Acest lucru este un mesaj si un semnal pentru infractori.

Am spus, inca de la inceputul mandatului meu, toleranta zero fata de infractionalitate, de retele de crima organizata, retele de trafic de persoane.

Aceste dotari ne ofera posibilitatea sa ne confruntam cu raufacatorii, care pun in pericol viata si bunurile cetatenilor.

Distribuie
Tweet
Trimite pe WhatsApp

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More