VIDEO Andreea Esca, vedeta Pro TV, infectată cu COVID la o petrecere unde nu s-a respectat regula distanțării

Andreea Esca s-ar afla printre angajații PRO TV care sunt infectați cu noul coronavirus. Vedeta postului ar fi luat virusul de la o petrecere pe plajă, organizată cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea.

Confirmarea vine la doar două zile de la notificarea trimisă de PRO TV, care anunța că mai multe angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze, însă, numele. Surse medicale ne-au declarat că vedeta Știrilor PRO TV ar fi deja internată, scrie publicația Cancan.ro.

La evenimentul cu mai multe de 50 de persoane invitate, nimeni nu părea interesat de păstrarea regulilor sanitate. Într-un material video, difuzat pe 30 iunie, în emisiunea „La Măruță”, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează. Mai târziu, apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influencerițe.

De la Andreea Esca s-ar fi îmbolnăvit ai mulți angajați. Trustul de presă a confirmat că mai mulți angajați au coronavirus dar nu au oferit alte detalii.

În clipul Adinei Buzatu găsiți mai multe IMAGINI de la petrecere 

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More