Video Accident. Un alt șofer a murit în timp ce făcea LIVE pe Facebook. A filmat ultimele secunde înainte de accidentul mortal

0 47

Un alt șofer din România a murit în timp ce făcea LIVE pe Facebook. A filmat ultimele secunde înainte de accidentul mortal.

Craioveanul Daniel Radu, zis Briceag, a murit făcând live pe facebook la volan. A intrat într-un stâlp cu un bolid de lux, apoi s-a oprit în curtea unei case.

Pe strada Calea Bucureşti, din Craiova, a avut loc duminică un grav accident rutier în urma căruia o persoană a decedat. Este vorba de Daniel Radu, zis Briceag, membru al clanului Pară, din Craioviţa Nouă, care se afla singur într-o maşină marca Porsche şi care se deplasa dinspre Balş spre centrul Craiovei.

Conform celor de la lupamea.ro, preluat de Obsrvator Tv, Briceag era live pe facebook în momentul producerii accidentului. Bărbatul a murit pe loc, un copac intrând prin maşina acestuia.

Şoferul ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe trotuar, rupând pur şi simplu cu maşina un stâlp al reţelei de energie electrică, după care a distrus gardurile a două gospodării şi s-a oprit în curtea unei locuinţe.

Vezi aici Video de la accident:

Vezi aici Video cu ultimele momente:

Revenim cu detalii!

Recomandari