Victoria Şarapovei cu Halep a stârnit un val de controverse! Se cere schimbarea regulamentului, după „obiceiul” rusoaicei

Simona Halep a pierdut în primul tur de la US Open, în faţa Mariei Şarapova, scor 4-6, 6-4, 3-6, dar partida a produs câteva controverse. În urma victoriei rusoaicei s-a cerut schimbarea regulamentului în ceea ce priveşte pauza de care beneficiază jucătoarele, scrie ProSport.

Simona Halep a cedat primul set, dar a egalat imediat, ca mai apoi, înainte de decisiv, Şarapova să ceară o pauză. După revenire, rusoaica a câştigat meciul şi stârnit câteva controverse. Nu este primul moment de acest tip, în care Şarapova încearcă să taie elanul adversarei în momentul în care aceasta din urmă este pe val.

Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori de tenis, Brad Gilbert, a propus limitarea pauzei la doar 5 minute şi o penalizare importantă la fiecare 30 de secunde trecute peste această durată: „Evident că nu îmi place această regulă. Ar trebui să aibă voie maximum 5 minute, iar apoi, dacă nu se întorc, să fie penalizate cu câte un punct la fiecare 30 de secunde”, a fost mesajul lui Gilbert publicat pe Twitter.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More