Victor Ponta, acuzații dure la adresa ministrului Sănătății: ”Nu este adevărat că s-au redeschis școlile în Franța”

Președintele Pro România, Victor Ponta, a lansat acuzații grele la adresa ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, în plină pandemie de coronavirus.

Victor Ponta, acuzații dure la adresa ministrului Sănătății

Într-o postare făcută pe contul de Facebook în noaptea de duminică spre luni, Victor Ponta îl acuză de minciună pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, atât în cazul redeschiderii școlilor, cât și a demiterii lui Adrian Streinu-Cercel.

”Acum ministrul Sănătății ne spune că ‘școlile din Franța s-au redeschis’ – ceea ce NU este adevărat!”, și-a început fosul premier tirada la adresa miniștrilor din Guvernul condus de Ludovic Orban.

Ponta reamintește faptul că Nelu Tătaru a spus la un moment dat că a luat în considerare izolarea persoanelor de peste 65 de ani, iar apoi a dat vina pe profesorul Adrian Streinu-Cercel, pe care apoi l-a și demis.

”Orban ne minte în față spunând că nu se exportă lemn din România”

”Acesta este coleg de Guvern cu ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, care a spus în urmă cu 8 zile că ‘Opoziția a atacat siteul IMM Invest’ și o să arate el vinovații – normal că a mințit!”, a scris liderul Pro România.

Victor Ponta nu l-a iertat nici pe ministrul de Interne, Marcel Vela, despre care a afirmat că a mințit când a spus că a pus polițiștii să ducă lumina de Paște pentru că are ‘informații că Primarii PSD vor să ducă oamenii la Biserică de Înviere’.

”Toți sunt din Echipa lui Lucovid Orban – care ne minte în față spunând că nu se exportă lemn din România, ba chiar se importă lemn tăiat în Germania și Austria – nici nu poți să te amuzi de așa o gogomănie!”, a continuat Ponta.

În încheiere, fostul premier precizează că ”Guvernul PNL s-a obișnuit să trăiască doar în Propagandă și Minciună” și se întreabă până când va mai dura acest lucru.

Victor Ponta a intervenit frontal în scandalul momentului România – Ungaria și l-a numit ”slugă” pe premierul Ludovic Orban. Fostul șef al Executivului îl acuză pe liberal că nu intervine mai prompt în toată această situație.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More