Fiica lor a primit de la medici un diagnostic ingrozitor. Apoi, bona micutei a facut un gest care i-a lasat pe toti in lacrimi. Cine ar mai face asa ceva?

0 23

O studenta de 22 de ani, care s-a angajat ca bona la o familie cu trei copii, pentru a putea sa-si plateasca studiile, i-a surprins pe toti cu decizia pe care a luat-o in privinta mezinei familiei, care se confrunta cu probleme grave de sanatate.

Kiersten Miles, din New Jersey, a format rapid o legatura puternica cu cei trei copii ai cuplului, mai ales cu fiica cea mica, pe nume Talia.

Din nefericire, micuta a fost diagnosticata de medici cu o boala hepatica rara si foarte periculoasa, motiv pentru care a fost pusa imediat pe lista de transplant de ficat.

insa, avand in vedere ca Talia nu avea timp de pierdut asteptand un ficat compatibil, bona familiei, Kiersten Miles a luat decizia sa-i doneze fetitei o parte din ficatul ei.

Din fericire, cele doua au fost compatibile, iar transplantul a fost facut in conditii de siguranta. Acum, Kiersten si Talia sunt sanatoase si de nedespartit.

Recomandari