Vești foarte bune în domeniul medical! A fost lansat VACCINUL împotriva DIABETULUI

0 57

Deși a fost extrem de cotroversat, vaccinul Vaccinul pentru diabet inventat de Dr. Jorge Gonzalez Ramirez a fost prezentat în mod oficial, ceea ce se prevede soluţie în progresul bolii şi chiar în ceea ce îi priveşte efectele adverse.

Conform cercetătorilor, tratamentul alternativ poate fi folosit atât la copii, cât şi la adulţi, fără a avea efecte adverse. Aceştia au evidenţiat deşi imunizarea nu este un remediu, există îmbunătăţiri notabile la pacienţii care au fost trataţi, scrie healthyandnaturalhouse.com

Dr. Jorge Gonzalez Ramirez, a explicat procedura, indicând că după ce 5 cm cubi de sânge sunt luaţi de la pacient, aceştia sunt amestecaţi cu 55 de ml de soluţie salina, iar apoi răciţi la temperatura de 5 grade Celsius. După ce este extras din corp, temperatura sângelui atinge 37 grade, iar atunci când este răcit la 5 grade, are loc un şoc termic care reglează erorile metabolice şi genetice. Acest amestec este injectat pacientului, corectând gradat problema. Vaccinul durează 60 de zile, iar tratamentul se desfăşoară timp de un an.

“Acest vaccin reprezintă mai mult decât un medicament, este o practică medicală. Nou îl privim drept o alternativă, o soluţie de stopare a unor complicaţii degenerative cronice: atacul de inima, pierderea părului, amputarea, cedarea rinichilor sau orbirea, pe lângă multe altele “, a afirmat Jorge Gonzalez.

Pe lângă vaccin, pacientul trebuie să îşi continue exerciţiile regulate şi regimul alimentar, pentru a obţine rezultatele cele mai bune şi pentru a evita complicaţiile care survin în urmă acestei boli.

Rămâne de văzut când va trece toate testele şi va fi disponibil pe piaţă acest tratament.

Recomandari