Vești bune pentru femeia din Timiș infectată cu coronavirus! Al doilea test a ieșit negativ

Vești bune pentru femeia din Timiș infectată cu coronavirus! Un al doilea test cu rezultat negativ a fost înregistrat pentru tânăra în vârstă de 38 de ani internată la Timişoara.

Vești bune pentru femeia din Timiș infectată cu coronavirus!

Aceeași situaţie s-a produs şi în cazul bărbatului de 47 de ani, după ce în a 12-a zi rezultatul lui era pozitiv.

În cazul adolescentului de 16 ani internat, tot la Spitalul de boli infecţioase din Timişoara, a fost consemnat al doilea test cu rezultat pozitiv, în timp ce rezultatul pentru colegul său de bancă a fost negativ.

Al doilea test a ieșit negativ

Atât femeia de 38 de ani, cât şi bărbatul de 47 de ani rămân deocamdată internaţi.

Bărbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat cu coronavirus are şi o boală cronică. În timpul nopții acesta a avut un puseu febril, dar acum situația s-a îmbunătățit. Anunțul a fost făcut de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Nelu Tătaru, care a precizat că starea celor diagnosticaţi este bună.

Şase cazuri de coronavirus au fost înregistrate până acum în România, cele mai multe, trei, fiind la Timişoara. Un prim caz s-a petrecut în judeţul Gorj, acesta fiind deja vindecat și externat din spital.

Alte două cazuri sunt cel al unui bărbat din Maramureş, internat la Cluj, şi al unuia din Suceava, aflat acum la Iaşi.

Autorităţile anunţă că, în prezent, sunt 38 de persoane în carantină instituţionalizată şi li se fac teste pentru a se stabili dacă sunt infectate cu coronavirus. Alte peste 11.300 persoane se află în izolare la domiciliu.

Totodată, cei doi români internaţi în Japonia după ce au fost confirmaţi cu coronavirus s-au vindecat, vor fi externaţi şi se vor întoarce în ţară.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More