Veste bună de la un fost director al OMS. Cum și când ar putea să dispară coronavirusul

Un fost oficial în cadrul Organizației Mondiale a Sănătății vine cu o veste bună în lupta cu COVID-19 și ne spune cum și când ar putea dispărea coronavirusul.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Cum și când ar putea să dispară coronavirusul

Conform observatornews.ro, profesorul Karol Sikora, fost director al Programului împotriva cancerului din cadrul OMS, a dezvăluit când și cum ar putea să dispară noul tip de coronavirus care face ravagii în întreaga lume.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Este o șansă reală ca virusul să dispară natural înainte ca orice vaccin să apară pe piață. Se pare că avem mai mult imunitate decât am estimat”, a declarat Sikora.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Fostul director din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății consideră că trebuie să continuăm să încetinim virusul, dar este de părere că acesta ar putea să dispară de la sine.

Opt vaccinuri anti-coronavirus sunt în faza de studii clinice

Mai mulți specialiști i-au cerut profesorului să aducă probe care să susțină cele spuse, dar acesta a explicat că este vorba despre un scenariu fezabil. ”Nimeni nu spune că știm ce se va întâmpla cu siguranță, dar cred că există această posibilitate”, a spus Sikora.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

  • Tiberiu Boşutar, activist de mediu, susţine că a fost atacat cu toporul de un angajat al Gărzii Forestiere! Cine este victima şi cum a ajuns să fie aproape ucis de cel care ar fi trebuit să apere pădurile
  • Dr. Adina Alberts avertizează: "Masca nu este un echipament de protecţie inofensiv!"
  • Curs valutar BNR, azi, 18 mai 2020. Cât costă un euro. Update
  • Coronavirus în România, 18 mai 2020. S-au înregistrat 17.036 de infectări și 1.107 de morți. Ludovic Orban: ”Trecem la starea de alertă maximă”. Live Update
  • Biletul săptămânii îți poate aduce peste 120 de milioane! Dai lovitura cu cele mai tari meciuri!

Compania Sorrento Therapeutics din California susţine că a descoperit un anticorp care poate bloca complet noul coronavirus. Cercetătorii vorbesc deja de un “antidot” şi susţin că anticorpul poate fi folosit pentru a crea un tratament care ar putea fi scos pe piaţă în câteva luni, înainte de a avea un vaccin.

Opt vaccinuri anti-coronavirus sunt în faza de studii clinice și vor fi testate pe oameni, potrivit unui document al Organizației Mondiale a Sănătății. Vaccinul produs de Universitatea Oxford ar putea fi gata în 6 luni.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

China a început să testeze pe om 5 vaccinuri anti COVID-19 pe care le-a creat în ultimele luni în laboratoarele interne. Deși mulți anticipează că apariția unui vaccin necesită o perioadă ceva mai lungă, asiaticii speră să scurteze așteptarea.

Un vaccin împotriva noului coronavirus a fost testat cu succes, însă nu pe oameni. Subiecții experimentului au fost șase maimuțe rhesus. Cu toate că maimuțele au acceptat vaccinul și le-a fost de folos în lupta cu coronavirus, nu același lucru s-ar putea spune despre oameni.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More