Vei întineri cu cel puţin 10 ani! Trucuri de stylish care te vor face să arăţi mereu în formă

0 46

Nu putem fi mereu tinere, iar atunci când ajungem la vârste de peste 40 de ani, credem că piesele vestimentare care ne prind sunt din ce în ce mai puține. Total greșit! La orice vârstă, poți aplica trucuri de fashion și styling care nu numai  că te fac să arăți foarte bine, dar îți și scad ani buni , făcându-te să arăți mai tânără!

Dacă respecți aceste mici sfaturi, succesul îți este asigurat, cel puțin pe parte de fashion și prezență.

Strech e în trend

Nu te mai chinui să îți alegi blugii perfecți, care niciodată nu ți se potrivesc pe șolduri sau dacă ți se potrivesc pe șolduri trebuie să se așeze urât în alte părți, la fel de relevante. Alege o pereche de pantaloni strech, care să imite denimul, dar care să nu îți mai dea atâtea bătăi de cap. Ține minte însă că acest tip de pantaloni nu ar trebui să fie exagerat de mulați.

Alege culoarea cea mai închisă

Jeanșii de culoare închisă dau întotdeauna mai bine decât cei deschiși la culoare. Par mai eleganți și chiar dacă se decolorează, efectul asupra privitorului va fi același, nu ăi vor da senzația de nuanță spălăcită. Plus că subțiază foarte mult.

Cumpără negru

Există un motiv pentru care negrul rămâne clasic- arată minunat! A te îmbrăca într-o nuanță mai închisă la culoare este un alt truc fashion pe care trebuie să începi să îl aplici. O nuanță mai închisă pare întotdeauna mai scumpă și tinde să ascundă uzura materialului.

Atenție la tunsoare sau coafură

Dacă vrei să te duci la un eveniment, atunci nu experimenta cu o nouă tunsoare sau cu o coafură pe care nu ai mai încercat-o niciodată. Nu este cazul. Este suficient și sigur, în același timp, să îți faci ceva simplu și elegant, pentru a nu risca întregul outfit.

Măsurile potrivite contează

Îți repetăm doar că îți stă bine în haine care ți se potrivesc și par croite pe tine, chiar dacă nu sunt făcute la comandă. Așa că mare atenție la cum îți alegi măsurile, pentru a da această impresie.

Bust mai mic

Dacă vrei să îți minimizezi bustul(cu toate că nu înțelegem de ce ai vrea să faci asta), alege culori simple și neutre în partea de sus și o culoare mai puternică în partea de jos. Dacă vrei să pari mai mică, ca și dimensiuni, alege imprimeuri micuțe, care pot păcăli ochiul și pot crea efectul de iluzie optică.

Recomandari