Vecina lui Liviu Dragnea, detalii nestiute: „Opresc toti sa il pazeasca, sa il bage repede in gaura, ca sobolanii” – Video

0 49

Malin Bot, insotit de un grup de protestatari, a filmat, duminica, in fata resedintei din Bucuresti a lui Liviu Dragnea. O pensionara care locuieste in zona a povestit ca l-a vazut de mai multe ori pe presedintele PSD cum intra „in gaura, ca sobolanii”.

Pe langa conacul de la Scrovistea, Dragnea mai are inca o resedinta in zona Domenii din Bucuresti. El locuieste intr-un vast apartament al unui  bloc de lux care a fost ridicat de un misterios pensionar din Teleorman. Malin Bot a stat de vorba cu o pensionara care locuieste in zona. Foarte revoltata fata de abuzurile PSD, aceasta a spus ca l-a vazut deseori pe Liviu Dragnea sosind in acest loc.

„L-am vazut cand vine cu masina, ca se opresc toti sa il pazeasca, sa il bage repede. In gaura, ca sobolanii”, a spus pensionara.

https://www.facebook.com/malin.bot/videos/1966925633376934/

Blocul este situat pe strada Alexandru Constantinescu numarul 11 – 13, din zona Domenii din Bucuresti. Este vorba despre o zona de lux aflata in imediata apropiere a Arcului de Triumf, la trei minute cu masina de sediul central PSD. Cladirea este construita pe o suprafata de 605 metri patrati si are patru etaje, cu spatii comerciale la parter si parcare subterana.

Recomandari