Vârstnicii îl laudă pe Ponta pentru mărirea pensiilor: “E om bun, parcă ar fi Ceauşescu!”

0 59
Guvernul vrea să le dea şi gratuitate la medicamentele pentru îmbunătăţirea memoriei, ca să nu-l uite pe Ponta până la alegeri

În fine, iată şi cuvinte de laudă pentru premierul Ponta! După ce a anunţat că va mări pensiile, prim-ministrul a ajuns pe locul 2 în topul celor mai iubiţi români printre persoanele de vârsta a III-a, imediat după Nicolae Ceauşescu, devansându-l chiar pe Ion Iliescu!

Ponta e om cu suflet bun”, spun pensionarii, “se vede că se gândeşte la popor fiindcă ia taxe de la ăia care muncesc ca să ne dea mai mulţi bani nouă.” Mulţi îl compară chiar cu Ceauşescu, deşi spun că se tem că, dacă va fi la fel de iubit de popor ca acesta, Ponta riscă să ajungă şi el să fie împuşcat numai şi numai din cauza agenturilor străine.

Premeirul a refuzat să comenteze situaţia, dar a spus că va încerca pe viitor să ia şi alte măsuri sociale pentru persoanele de vârsta a III-a, de pildă toţi copiii să fie obligaţi prin lege să se joace la scara lor, nimeni să nu mai aibă voie să facă duş după 10 seara iar persoanelor sub 60 de ani să le fie interzis să stea jos în transportul în comun.

Recomandari