Vâlcov, delir despre cum a ajuns el „penal” din cauza capitalismului planetar

Darius Vâlcov, premierul de facto al României, nu mai vrea să audă de justiţia penală. Cel puţin aşa se înţelege din intervenţia sa din această seară de la TVR, în care a pozat din nou în victimă a multinaţionalelor, a marelui capital.

„Trăim într-o Românie în care foarte uşor se aruncă cu cuvântul «penal» sau nu. Eu, deocamdată, sunt în plin proces, chiar poimâine am un termen, mă voi prezenta şi îmi voi demonstra până la urmă vinovăţia sau nevinovăţia. Din păcate, demonstrarea aceasta a nevinovăţiei noi trebuie să ne-o facem prin lipsa de argumente a celor care într-un fel sau altul încearcă să te murdărească, dar în momentul în care ştii că ai intrat într-un joc în care vii şi iei raportul FMI-ului şi spui «aşa ceva nu o să fac în ţara mea», te aştepţi în momentul ăla să primeşti o lovitură cu piciorul. În momentul în care cei care pierd miliarde de euro pentru că politicile actualei coaliţiei şi ale Guvernului şi ale lui Liviu Dragnea până la urmă sunt pentru ca oamenii să trăiască mai bine, cu mai mulţi bani în buzunare, aceşti bani trebuie să-i iei de undeva, a declarat Vâlcov la TVR.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More