Val de critici pentru Poliția Română. Peste 67.000 de mii de comentarii negative au apărut pe Facebook

0 58

Val de critici pentru Poliția Română, după modul în care oamenii legii au acționat în cazul șoferului cu număr de înmatriculare anti-PSD. Revolta internauților a atins cote maxime după ce purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei a scris, pe Facebook, că cei care jignesc instituția să nu mai apeleze la serviciile polițiștilor.

Ulterior, șefii lui Ovidiu Munteanu s-au delimitat de mesajul acestuia, fiind supus unui control intern. După scăderea ratingului pe Facebook, mai mulți dintre cei care au evaluat negativ activitatea Poliției Române s-au plâns că le-au fost blocate conturile, însă, într-o comunicare publică, instituția a precizat că nu a șters comentarii și nu a blocat conturi, menționând că „recenziile făcute pe această pagină sunt publice și orice utilizator de Facebook le poate raporta”.

Poliția Română, mesaj pe Facebook după ce mai mulți utilizatori s-au plâns că au fost blocați. Reprezentanții instituției precizează că respectă dreptul la liberă exprimare a tuturor utilizatorilor și nicio opinie nu a fost cenzurată, ștearsă sau raportată. Totodată, reprezentanții Poliției Române sugerează că oricine altcineva ar fi putut să raporteze un profil de utilizator, din moment ce pagina instituției este una publică.

Recomandari