Vă mai amintiţi de tânăra care le-a cerut poliţiştilor din Suceava să îl SUNE pe iubitul ei pentru a o cere de soţie? Acum, o femeie a făcut ceva cel puţin la fel de BIZAR

O femeie din statul american Nevada a sunat la poliţie pentru a depune plângere împotriva iubitului ei care nu o asculta.

Apelul a fost făcut în data de 5 decembrie, la ora 9.43 dimineaţa. Incidentul a fost inclus de presa locală într-o listă cu lucruri ciudate pe care le-au semnalat oamenii din comunitate la diverse secţii de poliţie şi birouri ale şerifului din Nevada, pe timpul a două zile.

În aceeaşi zi, cineva a sunat pentru a anunţa că a primit o scrisoarre în cutia poştală (nu era nimic suspect la ea), iar un cetăţean a vrut ca oamenii legii să ştie că doi cai dorm în noroi. În cazul cailor, poliţia a decis să facă verificări, pentru a nu fi vorba de cruzime faţă de animale.

Cazul cu femeia care l-a reclamat pe iubitul neascultător ne aduce aminte de un incident petrecut recent în România. O tânără din Constanţa a fost reţinută şi încarcerată în Penitenciarul Botoşani, după ce s-a dus la Poliţia municipiului Suceava şi le-a cerut oamenilor legii să îl contacteze pe iubitul ei pentru a o cere de soţie. Femeia fusese condamnată pentru furturi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Loading...

Recomandari
Comments
Loading...