„Va bateti joc de noi!” Mesajul lui Tudor Chirila pentru tehnocrați

0 38

Tudor Chirilă desființează guvernul tehnocrat, pe care, indirect, și el l-a adus la putere. Sătul de incompetenții ce populează Guvernul Cioloș, Chirilă spune că din cauza lor nici nu îi mai vine să voteze.

Tudor Chirilă iese la atac și face praf guvernul de tehnocrați condus de Cioloș și Dâncu, întrucât s-a convins și de ce le poate și lor pielea. Artistul susține că tehnocrații și-au dat seama acum de colapsul sistemului de sănătate, asta deși după Colectiv spuneau că victimele sunt tratate în cele mai bune condiții informeaza expunere.com

”Dîncu, factorul politic din guvernul tehnocrat, ne spune că acum, după ce jurnaliștii au dezvăluit mizeria Hexi Pharma, e probabil să mai apară și alte crize. Cum de nu l-a lovit niciodată până acum o asemenea revelație? Oare nu era, acum câteva luni, colegul de partid Bănicioiu cel mai sigur om că în România victimele de la Colectiv sunt tratate ca afară? Vor să ne asigure că habar nu aveau de colapsul sistemului. Brusc, după cazul Hexi Pharma, au conștientizat. Bine că ne amintiți că trebuie să ieșim la vot”, scrie Tudor Chirilă pe blogul personal.

Atacul lui Chirilă vine după ce vicepremierul Vasile Dâncu detonează o adevărată bombă, în contextul informațiilor din ultimele zile.

”Primim tot timpul, în fiecare zi, cel puţin două-trei informări legate de administraţie, de ce se întâmplă disfuncţional în sistem, de corupţia din sistem. De fiecare dată, însă, aceste note (…) au menţiuni la cine a mai fost trimisă nota respectivă pentru că nu e un singur beneficiar al notei, sunt mai mulţi beneficiari. Eu cred că (…) ar trebui să ne gândim bine în ce măsură informaţia sau informările ar trebui transformate şi într-un proiect executiv. Una este să informezi şi alta este, să spunem, să cauţi, prin informare, să previi anumite fenomene. Cred că trebuie discutat asta, la nivelul CSAT se poate discuta şi apoi şi la nivelul societăţii civile. Cred că este o temă importantă”, a declarat Dîncu.

Recomandari