USR, ofensiva la Antena 3. Melescanu a avut nevoie de tipetele lui Ciuvica pentru a scapa de Stelian Ion

Mihai Gadea continua sa ii invite la „Sinteza zilei” pe lideri ai USR, in conditiile in care discursul acestora este radical diferit de politica editoriala a postului. Miercuri seara, in studio s-a aflat deputatul USR Stelian Ion, care le-a tinut piet lui Teodor Melescanu, Mugur Ciuvica, Robert Cazanciuc si, desigur, Mihai Gadea.

Stelian Ion a lansat un atac frontal la adresa lui Melescanu: „Este incredibil cum poate zambi dupa ce a impiedicat zeci de mii de romani sa voteze”.

Cazanciuc de la PSD a sarit sa il apere pe Melescanu, cerandu-i sa-si masoare cuvintele.

„Sa imi masor cuvintele? Stiti foarte bine ca diferenta dintre USR-PLUS si PSD este foarte mica si acele voturi au fost practic furate de PSD. S-a stiut din 2014 ca sunt aceste probleme. E o nesimtire din partea ministrului de Externe ca se hlizeste la noi, pentru ca au fost zeci de mii de romani din afara tarii care nu au reusit sa voteze din cauza sa. De ce nu isi da demisia de onoare? In 2014, Titus Corlatean, care este propus pentru postul de vicepremier acum, si-a dat demisia si avea si dosar penal”, a reactionat Stelian Ion.

„Haideti sa vorbim ca oamenii”, a incercat Melescanu o diversiune. Imediat, Ciuvica a sarit in ajutorul ministrului, reprosandu-i pe un ton foarte ridicat lui Stelian Ion episodul din parlament cand a pus muzica la o boxa in timpul dezbaterilor din comisia Iordache.

„Eu il anunt acum pe domnul ministru ca USR va scrie si depune o plangere penala in baza articolului 385 din Codul Penal pe numele sau. Acest lucru nu va ramane fara urmari, chiar daca nu imi face placere sa facem acest lucru. Se stie clar, diaspora voteaza impotriva PSD-ului, de asta PSD nu a trecut prin Parlament votul prin corespondenta. Asta e o problema reala, nu legile justitiei. Cer o farama de decenta din partea ministrului de externe, sa isi depuna demisia. Este revoltator ca mii de romani nu au putut vota. Stau noaptea sa lucreze la ordonante si nu au avut timp sa lucreze la organizarea alegerilor”, a reactionat deputatul USR.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More