„Uraaaaaaa!!!!! Voi ajunge in viata mea sa merg si eu de la Cluj la Bucuresti pe autostrada!… Nu stiu daca voi mai avea permis, pentru ca voi avea vreo 65 de ani, dar as putea sa imi angajez un sofer care sa ma plimbe”

0 49

Autostrada Sibiu – Pitesti ar putea fi gata pana in 2021, cu doi ani mai devreme decat era termenul initial. Vestea a fost data de Ministrul Transporturilor, care spune ca soseaua de viteza este o prioritate.

In plus, sectoarele de capat, Sibiu – Boita si Curtea de Arges – Pitesti, vor fi gata chiar in 2020, spune ministrul.

Această veste a fost primită cu ironie de români care stiu ce înseamnă un anunț despre terminarea unei autostrăzi.

Pe Facebook,Nicolae Mirisan a scris:

„Uraaaaaaa!!!!!… S-a anuntat ca autostrada Sibiu-Pitesti va fi gata cu vreo 3 ani mai devreme de cat era planuit. Wowww, va dati seama? Voi ajunge in viata mea sa merg si eu de la Cluj la Bucuresti pe autostrada!… Nu stiu daca voi mai avea permis, pentru ca voi avea vreo 65 de ani, dar as putea sa imi angajez un sofer care sa ma plimbe… Si asta se va intampla la vreo 35 de ani de la Revolutie… Atat i-a trebuit tarii asteia sa faca o autostrada. Nu-i asa ca avem o tara minunata? Exaltatilor din strainatate, pentru voi e intrebarea…”, a comentat pe Facebook, Nicolae Mirisan, un român sceptic că ministerul își va îndeplini promisiunea.

trehyyhy

Crezi că se vor ține de cuvânt guvernanții sau în 2021 ne vor spune că vor termia în 2121?

Recomandari